Området

skjul / vis

Lysaker Lysaker

Boligprosjektet Lysaker har en fantastisk beliggenhet midt på Tromsøya med flotte sol og lysforhold.

Her kan du bo i en liten «skog», samtidig som du bor veldig sentralt med kort avstand til alt av det som Tromsø har å by på for både liten og stor. Feltet ligger kun få minutters kjøring og ca 10-15 minutters gange på sykkel/gangveg fra Langnes handelspark, Unn/UiTø og 30 minutters gange fra Tromsø sentrum. Det er ideelt for barnefamilier i forhold til skoler, barnehage og fritidstilbud. I nærområdet er det mange turmuligheter og like utenfor døren er det fine akebakker og skiløyper på de kalde vinterdagene. Gangavstand på sykkel/gangveg til Tromsøhallen, Ishallen, tennis- og klatrehallen samt Fløyahallen med tilhørende kunstgressbane og treningssenter.

 

«Mortensnes – fantastisk fornying av bydelen»

Tromsø kommune har nå startet med fornying av Mortensnes der første byggetrinn er Dramsvegen forbi Lysaker. Tromsø kommune skifter vann og avløpsledninger som ligger i veien. Øst for Lysaker, dvs på vestre side av Dramsvegen skal det samtidig også opparbeides fortau som inngår i utbyggingsavtale for Lysaker-feltet.
Link til brosjyre som beskriver arbeidet

 

Ny Tverrforbindelse :

  • Det planlegges endring av veisituasjonen ved at Tverrforbindelsen planlegges lagt i tunnel. Dette vil avlaste dagens veg og gi bedre trafikksikkerhet, framkommelighet og nærmiljø. Forholdene for gående, syklende og kollektivtransporten skal styrkes – les mer på :  Transportnett Tromsø

 

247DRM_situasjonskart_1-500

247DRA_utomhus_1_200