Om utbygger

skjul / vis

TotalRenovering as skal være en pålitelig partner i byggebransjen å dekke alle behov for håndverkstjenester!

TotalRenovering as ble stiftet i 1996 med bare noen få mann. Vi er nå en stolt flerfaglig totalentreprenør med 150 ansatte.

TotalRenovering har ansatt mestere og svenner innenfor tømrer, maler, murer, rørlegger, taktekker, byggtapetserer og møbelsnekker. I tillegg har vi ingeniør, arkitekt og jurist under vårt tak. Dette er en garanti for kvalitet. Den flerfaglige bredden i vårt firma gir en komplett løsning for våre prosjekt.

TotalRenovering sørger for at arbeidet blir fagmessig utført. Det er et overordnet mål for oss å ha fornøyde kunder, og vi har mange av dem! Du kan lese mer om våre tidligere og pågående prosjekter på www.totalrenovering.no.

TotalEiendom er kort fortalt salgsavdelingen til TotalRenovering. I Fredrik Langes gate 30 kan du komme innom oss for å få informasjon om de boligene som vi skal ut med. Kanskje vi har akkurat det du er ute etter? Vi kan bistå deg med utforming av boligen, valg av materialer og vi hjelper deg gjerne gjennom papirjungelen som kommer ved kjøp av ny bolig.

Vi er ikke en tradisjonell eiendomsmegler som sådan. Vi selger ikke bruktboliger, og vi tar ikke inn oppdrag fra andre – ergo så har vi all vår fokus på våre egne prosjekter som vi tør påstå at vi kjenner bedre enn noen andre.

Om du har spørsmål vedrørende Dramsvegen 509 eller andre prosjekter som vi har, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!